Hondenuitlaatdienst

U bent tijdelijk slecht ter been of het ontbreekt u simpelweg aan tijd om overdag een wandeling met uw hond te maken? Geen probleem, want in dergelijke gevallen kunt u prima gebruik maken van onze hondenuitlaatdienst, een service die wij aanbieden in de regio Helmond.

Zo krijgt uw hond wel steeds de beweging die hij verdient

Natuurlijk is het erg vervelend dat u slecht ter been bent en er niet met uw hond op uit kunt. Uw hond wordt daar echter ook de dupe van in de wetenschap dat honden niets liever doen dan rennen en spelen met soortgenoten. Het is niet nodig dat uw hond de gehele dag op u ligt te wachten. Door te kiezen voor onze hondenuitlaatdienst, krijgt uw hond wel de beweging die hij verdient en waar hij naar verlangt. Behalve een flinke wandeling (vanaf een half uur) doen we spelletjes met de bal met uw hond, fietsen we met uw hond en gaan we ook samen met andere honden wandelen.

Uitstekend voor de socialisatie van uw hond

Besluit u gebruik te maken van onze hondenuitlaatdienst, dan is dat goed voor de socialisatie van de hond. Verder merkt u vaak in positief opzicht een gedragsverandering bij uw hond. Die wordt namelijk socialer en stabieler. Redenen voldoende dus om ook voor onze hondenuitlaatdienst te kiezen. Zeker als u zich ook nog eens bedenkt dat bewegen uw hond fit en gezond houdt. Verder is het zo dat de hondenuitlaatdienst vaak minder stress oplevert dan wanneer u uw hond naar een opvang brengt. Steeds weer andere honden in de buurt in combinatie met de voortdurende drukte, kan stress veroorzaken bij elke hond. Bij de service die wij in de regio Helmond bieden is dat niet aan de orde. Uw hond kijkt zelfs uit naar zijn dagelijkse wandeling met soortgenoten.

Hondenuitlaatdienst

U vertelt ons over de gezondheid en het karakter van uw hond

Voor uw hond gebruik gaat maken van de hondenuitlaatdienst, vindt er eerst altijd een kennismakingsgesprek plaats. U vertelt over de gezondheid van uw hond en over het karakter. Wij lichten u in over onze werkwijze en wijzen u er op dat uw hond wel gechipt moet zijn. Verder gaan we er vanuit dat uw hond wel enigszins luistert als u de hulp van onze uitlaatservice kiest. Wilt u graag een eerste kennismakingsgesprek inplannen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we snel bij u langs kunnen komen.

Menu