Hondenuitlaatservice Helmond

Als u een hond heeft, dan is het belangrijk dat uw hond voldoende beweging krijgt. Dat geldt ook wanneer u zelf werkt, tijdelijk slecht ter been bent of simpelweg niet meer in staat bent om een flinke wandeling met uw hond te kunnen maken. In dat geval bieden wij met onze hondenuitlaatservice in Helmond een passende oplossing. Wij kunnen uw hond wel die beweging geven die hij ook echt verdient.

We bieden meer dan wandelen alleen

Met onze hondenuitlaatservice in Helmond zorgen we ervoor dat uw hond voldoende beweging krijgt. Hierbij gaan we wandelen met uw hond, maar daarnaast kunnen we ook met de hond spelen, eventueel fietsen en groepswandelingen maken. Bij onze uitlaatservice in Helmond kunt u al terecht voor wandelingen vanaf een half uur.

Bewegen is erg belangrijk voor honden

Bewegen is uitermate belangrijk voor honden. Omdat honden roedeldieren zijn, doen ze dat nog het liefst in groepsverband ook. Honden houden van spelen en rennen. Het is tevens bewezen dat dit buitengewoon gunstig is voor de socialisatie van uw hond. Daarom is het niet nodig dat uw hond de gehele dag thuis ligt te wachten op dat ene moment. Door onze hondenuitlaatservice in Helmond in te schakelen krijgt uw hond de beweging die de hond ook echt nodig heeft. Het is zijn uitje en na verloop van tijd lijkt het wel alsof uw hond zich op de wandeling met andere honden verheugd.

Hondenuitlaatservice Helmond

Geen stress als u kiest voor onze hondenuitlaatservice in Helmond

Door te bewegen krijgt uw hond de kans om zich van stress te ontdoen. Ze kunnen zich heerlijk uitleven en een lange wandeling maakt de hond bovendien fit en gezond. Vaak merkt u ook een positieve gedragsverandering. Uw hond is socialer en maakt vaak een stabielere indruk. Het dagelijkse uitje dat wij voor u verzorgen met onze uitlaatservice, is voor de hond overzichtelijker dan wanneer u de hond naar een dagopvang brengt. Steeds nieuwe honden en drukte heeft al voor veel stress gezorgd bij honden. Dit heeft u dus niet als u kiest voor de service van onze hondenuitlaatservice in Helmond.

Altijd eerst een kennismakingsgesprek

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Op die manier kunt u uw wensen kenbaar maken en vertellen over het karakter van uw hond. Ook de gezondheid komt aan de orde. Wij van de hondenuitlaatservice in Helmond vertellen over onze werkwijze en maken een afspraak over een eerste wandeling. Ook kan dan meteen een sleutelcontract getekend worden als dat aan de orde is. Tijdens de eerste wandeling observeren wij uw hond en kijken we of uw hond in de groep past.

Menu