Uitlaatservice

De uitlaatservice die wij bieden in de regio Helmond wordt meer en meer gebruikt. Honden hoeven zo niet de hele dag thuis op u te wachten. Dat is niet goed voor uw hond, die bovendien zelf ook veel liever rent en speelt met andere honden. Welnu, die service kunnen wij u bieden.

Elke hond wil niets liever dan bewegen en spelen met soortgenoten

Natuurlijk, er zijn plausibele verklaringen waarom u niet met uw hond kunt wandelen. Het kan zijn dat u een te drukke baan heeft en er niet even tussenuit kunt. Zo kan het ook zijn dat u (tijdelijk) slecht ter been bent. Behalve dat dit voor uzelf vervelend is, is dit ook enorm vervelend voor uw hond. Uw hond krijgt zo ook geen beweging, en dat terwijl elke hond daar naar verlangt.

Bewegen is erg belangrijk voor uw hond

Onze uitlaatservice is meer dan wandelen alleen. Zo spelen we ook met de honden, fietsen we met uw hond en maken we groepswandelingen. Bewegen, rennen en spelen met soortgenoten? Het is belangrijk voor elke hond en zeker voor de socialisatie van uw hond. Bewegen is gewoon erg belangrijk. De hond verliest zijn stress en blijft fit en gezond door de wandelingen die wij met onze hondenuitlaatservice in Helmond bieden. Kiest u voor de uitlaatservice die wij aanbieden, dan merkt u vaak ook een positieve gedragsverandering bij uw hond. De hond wordt vaak stabieler en socialer.

Uitlaatservice

Eerst een kennismakingsgesprek waarin u vertelt over de gezondheid en karakter van uw hond

Voor we uw hond meenemen en voor u gebruik gaat maken van onze uitlaatservice, vindt er eerst altijd een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dat gesprek vertelt u onder meer over de gezondheid en het karakter van uw hond, daarna vertellen wij u over onze werkwijze. We zullen vervolgens de eerste wandeling gebruiken om uw hond te observeren en gaan dan na of uw hond bij de rest van de groep past. In de meeste gevallen is dat het geval.

Zorgt u ervoor dat uw hond gechipt is en dat de hond een halsband draagt? Verder gaan wij ervan uit dat uw hond wel enigszins heeft geleerd om te luisteren. Is dat het geval, dan kunt u ook prima kiezen voor onze hondenuitlaatdienst. U doet uw hond er in elk geval een groot plezier mee. Wilt u graag snel een eerste kennismakingsgesprek inplannen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Menu